Autor |
Wiadomość |
Nero
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 17:47
Temat postu : Prezes Oddziału Stąporków
|
 |
|
Do prokuratury w Końskich wpłynęło pismo przeciwko prezesowi oddziału Stąporków Waldemarowi P. Waldemar P jest oskarżony o przywłaszczenie sobie pieniędzy oddziałowych, wypisywanie faktur na firmę swoją i swego syna Jarosława P. za paliwo z samochodu oddziału Stąporków są to bardzo duże kwoty. O tym incydencie zostały powiadomione także Władze Okręgu Kielce, z tego co mi wiadomo tam mu się upiecze ponieważ Waldemar P. jest Przewodniczącym Komisji Dyscyplinaryjnej . Przygotowane jest kolejne pismo do Prokuratury za przywłaszczenie przez Waldemara P. pieniędzy za prace Komisji Lotowej i Zegarowej z sekcji Staporków. Mam nadzieje,że przeczyta to ktoś z Zarządu Głównego i nie pozwoli na okradanie członków oddziału Stąporków przez własnego prezesa. |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 17:56
Temat postu :
|
 |
|
No to mamy kolejny cyrk!!!! Była Jelenia Góra, Bydgoszcz a teraz Kielce. Oskarżenia padły a jaka jest prawda to już nie dowiemy się.
Mam kilka pytań do autora.....
1 Od kiedy to wpłyniecie pisma jest oskarżeniem??? Coś tu nie tak.
2. Co ma piernik do wiatraka? Czyli co ma pełnienie funkcji w związku do pisma tzw donosu obywatelskiego.
A teraz hit....czy w Oddziele Stąporków komisje : lotowa i zegarowa pracuje za pieniądze?? Bo jeśli tak jest to rozwiązać ten oddział w cholerę!!!! |
|
_________________ Szybuj i wracaj szybko |
|
|
 |
Nero
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 18:09
Temat postu : Stąporków
|
 |
|
Każda sekcja ma przeznaczone pieniądze za prace na sekcji . u nas dwie pozostałe sekcje dostają na ten cel kasę ,Tylko ta na której jest Waldemar P . nie ma nic.a pełnienie funkcji ,to chodziło mi o to on jest Przewodniczącym Komisji Dyscyplinaryjnej w Okręgu (znajomości) |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 18:46
Temat postu :
|
 |
|
. PRZEPISY KOŃCOWE
§l
1. Związek jest organizacją sportową, zaś nagrody przyznawane we współzawodnictwie lotowym i wystawowym, podlegają ogólnym przepisom finansowym.
2. Członkiem Związku może być osoba fizyczna i osoba prawna.
3. Związek opiera swą działalność na społecznej pracy członków.
4. Związek może prowadzić działalność gospodarczą z zastrzeżeniem, że dochód z działalności gospodarczej służy wyłącznie działalności statutowej i nie może być przeznaczony do podziału między członków Związku. |
|
|
|
|
 |
wieslaw.puchalski
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 19:56
Temat postu : PRZYKRE SPRAWY
|
 |
|
Szanowny Kolego Nero ( nie wiem czy wiesz Kolego,ale pod nazwą Nero był wybitny lotnik wielkiego hodowcy belgijskiego Jozefa Van Den Broucke) Kolega o którym piszesz nie piastuje funkcji Przew.Kom.Dyscyplinarnej,i bądz uprzejmy to sprawdzić,bo jeżeli tego nie wiesz to........Pozdrawiam.Z szacunkiem i poważaniem Wiesław Puchalski z oddziału 0100 Ostrów Wielkopolski |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 21:01
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 21:09
Temat postu :
|
 |
|
Nie tylko Okręg Kolego....każdy może zrobić tzw donos obywatelski:))
A reszta to ....bez komentarza. |
|
|
|
 |
UFO-99
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 21:32
Temat postu :
|
 |
|
Czas się chyba pakować i wypieprzać po tylu,tylu latach z tego związku. To co się teraz dzieje to przypomina dom wariatów. Czy ja z własnej nieprzymuszonej woli i za własne pieniądze muszę w tym ,,cyrku,, uczestniczyć?. Pozdrawiam wszystkich podobnie myślących jak ja. |
|
|
|
|
 |
wieslaw.puchalski
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 22:48
Temat postu :
|
 |
|
Szanowny Kolega UFO-99 napisał m/n.................Czas się chyba pakować i wypieprzać po tylu,tylu latach z tego związku.........Przyjacielu,o tych słowach zapomnij,i nie dopuszczaj nigdy takich myśli do siebie.Pomyśl,ile Ty już lat jesteś w PZHGP,ile wzruszeń,cudownych przeżyć,radości i uciechy doznałeś od gołębi,i to byś chciał porzućić.Nie przejmuj się pasożytami, złodziejami,czy oszustami lotowymi,bo każdy z nich w naszym środowisku Hodowców niezmywalną,świecącą farbą ma napis na piersiach i plecach OSZUST,i z tym napisem dożywotnio będzie chodził,a rzucając nasz sport zwariujesz,i tęsknota za gołębiami po tylu latach szybko Ciebie zabije.Więc szykuj armie lotników,bo sezon już za pasem.Pozdrawiam serdecznie Ciebie Przyjacielu i Twoich Domowników.Z szacunkiem i powazaniem Wiechu z Ostrowa, |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 7:46
Temat postu :
|
 |
|
Nero napisał: | kolego Wiesławie masz racje .Waldemar P.pełni funkcje PRZEWODNICZĄCY OKRĘGOWEJ KOMISJI REWIZYJNEJ. Sory mój błąd ,ale istotą sprawy jest to że okrada swój oddział i ludzi którzy go wybrali.A wiesz ,że po ujawnieniu tych faktów zrezygnował ze swojej funkcji Sekretarz oddziału i Prezes ds. gospodarczych ,żeby nie być powiązanym z tą sytuacją .Coś w tym jest |
A może Sekretarz i Gospodarczy maja dosyć ciągłych donosów, ujadania? Mają za cel tylko święty spokój i już nigdy ale to nigdy nie wejdą do żadnych zarządów. Zastanowiłeś się nad taką ewentualnością? |
|
|
|
 |
Krisz
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 8:27
Temat postu :
|
 |
|
mam pytanie ile jest wart człowiek który jest 30 lat prezesem jest wybierany jednogłośnie a ile ten człowiek ktory pod pseudonimem się ukrywa i obczernia innych w podły i chamski sposób |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 8:49
Temat postu :
|
 |
|
Krisz napisał: | mam pytanie ile jest wart człowiek który jest 30 lat prezesem jest wybierany jednogłośnie a ile ten człowiek ktory pod pseudonimem się ukrywa i obczernia innych w podły i chamski sposób |
Pierwszego nazwał bym "bezcenny" albo ostatni Mohikanin.
Drugi, otrzymuje określenie "menda". |
|
|
|
 |
bogdan1111
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 9:10
Temat postu :
|
 |
|
Panowie hodowcy co się porobiło z tym naszym związkiem ?? brak słów!!!! |
|
|
|
|
 |
zbych57
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 11:03
Temat postu :
|
 |
|
Nie dziwię się postawie Kol,,Ksolm i Wiarus;; Oni będą bronić pseudo działaczy do upadłego,, ponieważ sami pełnią odpowiedzialne funkcje w Okręgach.. Nie mogę odnieść się do tej sprawy bo jej nie znam, ale Panowie uwierzcie ;;złodziejstwo i bezprawie szerzy się w związku na niespotykaną skalę!! A wszystko dla tego że złodzieje są powiązani układami i są nie - tykalni;; |
|
|
|
|
 |
Mag
|
Wysłany: Pon Mar 20, 2017 11:53
Temat postu :
|
 |
|
O jest i specjalista od donosów-donosiciel czyli pospolity kapuś w naszym związku żle kończy |
|
|
|
|
 |
|