|
 |
Autor |
Wiadomość |
he.oddz.torun
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2017 14:26
Temat postu : Re: podrobione rodowody
|
 |
|
tom09 napisał: | Panie Górka z Myślenic dlaczego pan podrabia rodowody mam gołębia od półtory roku z rodowodem a dwa gołębie na WG mają jego rodowód dlaczego | Twój brat lub siostra (jeżeli posiadasz rodzeństwo) według ciebie nie mogą powoływać się na twoich rodziców? |
|
|
|
|
 |
lucek1987
|
Wysłany: Czw Lis 23, 2017 19:56
Temat postu : rodowody
|
 |
|
A co koledzy na to moglbym jednemu hodowcy z Polludnia obrzydzic hodowle golebi poctowych mam u siebie samca z 2011 r , golab jest u mnie od roczniaka czyli 2012 roku . Przegladajac hodowle tego Pana w ubieglym roku - sprzedajae duzo mlodych w rodowodach mlodkow w kilku przypadkach moj samczyk , u mnie przebywajacy figuruje jako ojciec co niektorych mlodych. Zadzwonilem do zrodla czy ten moj samczyk jest po tych golebiach ktore sa w rodowodzie otrzymalem potwierdzenie ze tak. cala ta historie opowiedzialem hodowcy ze zrodla to zwalilo go z nog i kol uwaga w odpowiedzi skomentowal ze ostrzegal tego hodowce co tak robi z podkladaniem rodowodow lecz widac ze to nie podzialalo. ludzie dla kasy zrobia wszystko i dlategonalezy kupowac golebie z udokumentowanymi wynikami , ub mlode po takich lotnikach a nie papier . ludzie ci psuja reputacje uczciwym hodowcom. |
|
|
|
|
 |
Chodowca442
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2017 20:31
Temat postu : Re: rodowody
|
 |
|
lucek1987 napisał: | A co koledzy na to moglbym jednemu hodowcy z Polludnia obrzydzic hodowle golebi poctowych mam u siebie samca z 2011 r , golab jest u mnie od roczniaka czyli 2012 roku . Przegladajac hodowle tego Pana w ubieglym roku - sprzedajae duzo mlodych w rodowodach mlodkow w kilku przypadkach moj samczyk , u mnie przebywajacy figuruje jako ojciec co niektorych mlodych. Zadzwonilem do zrodla czy ten moj samczyk jest po tych golebiach ktore sa w rodowodzie otrzymalem potwierdzenie ze tak. cala ta historie opowiedzialem hodowcy ze zrodla to zwalilo go z nog i kol uwaga w odpowiedzi skomentowal ze ostrzegal tego hodowce co tak robi z podkladaniem rodowodow lecz widac ze to nie podzialalo. ludzie dla kasy zrobia wszystko i dlategonalezy kupowac golebie z udokumentowanymi wynikami , ub mlode po takich lotnikach a nie papier . ludzie ci psuja reputacje uczciwym hodowcom. |
A możesz podać na PW nazwisko tego Hodowcy? |
|
|
|
|
 |
|
|