|
 |
Autor |
Wiadomość |
jajorz
|
Wysłany: Czw Sty 11, 2018 21:09
Temat postu : ZAKUP NA GRUBY PORTFEL !!!
|
 |
|
Witam!
Niezłą sumkę osiągnął już jeden z dwóch ptaków Pietera Veenstry na aukcji.
Ba....120.000e. A do końca aukcji jeszcze trzy dni.
To taka ciekawostka dla tych,którzy nie zaglądają na takie strony.
Pozdrawiam!!! |
Ostatnio zmieniony przez jajorz dnia Nie Sty 14, 2018 10:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bogdan1111
|
Wysłany: Pią Sty 12, 2018 9:42
Temat postu :
|
 |
|
Nie zaglądaja bo nie chcą zawału dostać :shock: |
|
|
|
|
 |
CałaPrawda
|
Wysłany: Pią Sty 12, 2018 10:31
Temat postu :
|
 |
|
Każdy gołąb jest wart tyle ile kupujący jest w stanie za niego zapłacić, cena zapłacona za gołębia wcale nie wyznacza jego wartości hodowlanej! |
|
|
|
|
 |
jajorz
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2018 11:00
Temat postu :
|
 |
|
Koniec aukcji.Sprzedany za 158.000e. |
|
|
|
|
 |
Kedlaw
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2018 13:57
Temat postu :
|
 |
|
Za takie pieniądze to i pióra po tym gołębiu powinny robić czołowe konkursy. Dla zwykłych hodowców i miłośników gołębi pocztowych to jest cena abstrakcyjna.
Pozd. DL Waldek |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2018 19:20
Temat postu :
|
 |
|
Waldku
Kiedyś byłem wielkim fanem jazdy konnej. Aby podołać finansowo i z praktycznego punktu widzenia kupiłem sobie klacz rasy wielkopolskiej. Miałem ja kilka dobrych lat a ona obdarowała mnie dodatkowo, oczywiście poza jazdą konna, kilkoma źrebakami. Wiesz ile mnie kosztowała przy zakupie? 6 tys złotych a można było kupić w tym czasie araba z Janowa czy innej stadniny za kilka milionów Euro. Moja "Gniada" dala mi wiele zadowolenia wiec nie wszystko złote co sie świeci czyli kosztuje dużo.
Co można poradzić jak jakiś Szejk czy inny Mandaryn zechce mieć konkretnego ptaka? Nic. |
|
_________________ Szybuj i wracaj szybko |
|
|
 |
|
|