|
 |
Autor |
Wiadomość |
tomi26
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2019 16:23
Temat postu : Pytanie
|
 |
|
Koledzy mam pytanie ,jak wygląda u was dostarczenie golebi na Olimpiadę do Poznania ,u nas z okregu zakwalifikowaly sie dwa golebie okazało się że hodowca musi na własną rękę dostarczyć w środę danego ptaka a później go odebrać .W jedną stronę mamy 250km. |
|
|
|
|
 |
sylwek59
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2019 7:02
Temat postu :
|
 |
|
Przecież to chyba logiczne, że Zarząd Główny nie przyjedzie po nie do Was i ktoś te gołębie musi zawieźć. Czy zawsze musi to być ta sama osoba...? |
|
|
|
|
 |
tomi26
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2019 8:21
Temat postu : Pytanie
|
 |
|
Nigdy nie byłem w takiej sytuacji więc pytam,ale widzę że raczej nie potrzebnie |
|
|
|
|
 |
borsuk100
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2019 17:26
Temat postu :
|
 |
|
Zarząd okręgu powinien dostarczyć gołębie na Olimpiade z danego okręgu . Przecież te gołębie reprezentują okregi a okreg ma na to pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!! paranoja żeby gołębie wozili hodowcy !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
wkic
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 2:46
Temat postu :
|
 |
|
Nie wiem co wy sobie myslicie.
Ja w Toronto dostarczalem golebie na wystawe sam.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
tomi26
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 4:53
Temat postu : Pytane
|
 |
|
Dla mnie też jest to troche dziwne ,tymbardzej że na ogólnopolską oręg zabrał tego gołębia, a na olmpiade niema juz żadnej pomocy,a składki płacimy. |
|
|
|
|
 |
wieslaw.puchalski
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2019 8:33
Temat postu : DOWÓZ GOŁĘBI NA OLIMPIADĘ.
|
 |
|
Szanowni Koledzy........moim skromnym zdaniem sprawę dowozu gołębi na olimpiadę powinien bezwzględnie załatwić dany zarząd okręgu.Pilotowali sprawę od początku,t.j przedstawiciele okręgu dostarczyli ptaki do Sosnowca,to powinni również pozytywnie ku zadowoleniu Hodowcy ptaki zawież również na olimpiadę do Poznania.W przypadku mojego kaliskiego okręgu dwukrotnie dostarczałem gołębie olimpijskie jako przedstawiciel okręgu,jednak własciciele olimpijczyków Koledzy Rysiu Pietrzak jak i za drugim razem Kolega Witek Nowak wyrazili chęć dowozu ptaków swoimi samochodami do Chorzowa,do parku i ku zadowoleniu wszystkich tak zrobiono.Więc można pozytywnie i z uśmiechem zadowolić włascicieli olimpijczyków.Uważam,że takie drobne związkowe sprawy nie powinny,być nawet poruszane tu na forum,ale życie niesie wiele różnych niespodzianek,dobrych i przykrych,i każdego trzeba zrozumieć.Życzę Szanownym Kolegom miłych przeżyć i pozytywnych wrażeń z poznańskiej olimpiady,i nie mieć takich problemów.Pozdrawiam serdecznie.Z szacunkiem i poważaniem Wiesław Puchalski z oddziału 0100 Ostrów Wielkopolski. |
|
|
|
|
 |
|
|