|
 |
Autor |
Wiadomość |
mario1111
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 17:57
Temat postu : Potrzebuje pomocy kolegi z Gdańska
|
 |
|
Jak w tytule- info na pw.
Chodzi mi o odebranie i wysyłkę raczniaka.( ul. Wilków morskich) |
|
|
|
|
 |
arti1982arti
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 18:51
Temat postu :
|
 |
|
Mogę szanownemu panu podać tel, do osoby która lotuje w Gdańsku Wrzeszczu, może coś pomoże. |
|
|
|
|
 |
mario1111
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 19:27
Temat postu :
|
 |
|
arti1982arti napisał: | Mogę szanownemu panu podać tel, do osoby która lotuje w Gdańsku Wrzeszczu, może coś pomoże. |
Kolego chodzi o hodowce który mieszka nie daleko tej ulicy i może odebrać zgubę i odesłać- oczywiście pokryje wszelkie koszty. |
|
|
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 20:33
Temat postu :
|
 |
|
mario1111 napisał: | arti1982arti napisał: | Mogę szanownemu panu podać tel, do osoby która lotuje w Gdańsku Wrzeszczu, może coś pomoże. |
Kolego chodzi o hodowce który mieszka nie daleko tej ulicy i może odebrać zgubę i odesłać- oczywiście pokryje wszelkie koszty. |
Ostatnio poczta wprowadziła zakaz.
Nie wiem, czy nadal obowiązuje.
Ale to jest gołąb pocztowy- a nie poczta polska więc powinien być w domu.
Ale to musi być wyjątkowy roczniak, pewnie ze Szczecina wzdłuż plaży na piechotę do Gdańska dotarł. |
|
|
|
|
 |
|
|