Autor |
Wiadomość |
ptak0228
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 15:48
Temat postu : B.S i Wormac de Weerd
|
 |
|
WITAM mam pytanie czy któryś z kolegów korzystał z produktów de Weerd a minowicie B.S w celu profilaktycznym na trycho przed łączeniem w pary i z Wormac w celu odrobaczenia gołębi jeśli ktoś korzystał proszę o opinie na temat tych produktów z góry dziękuje |
|
|
|
|
 |
s_wierz
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 16:56
Temat postu :
|
 |
|
Produkty tej firmy na pewno są dobre.
Niestety w Polsce kupowane to z reguły podróby, kiedyś kupowałem produkty tej firmy, ale guzik działały, aż raz kupując jak zawsze dostałem jedną z saszetek pustą ale zapakowaną fabrycznie, wtedy zrozumiałem że to raczej podróby. Od tej pory kupuje produkty Polskie, 50% tańsze od tych niby oryginalnych zachodnich no i znacznie skuteczniejsze jak podróby.
Co prawda każdy sprzedający zapewnia że ma oryginalne z Belgii ale niestety zdecydowana większość na naszym rynku to podróby. |
|
|
|
|
 |
ptak0228
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 18:48
Temat postu :
|
 |
|
dzięki za szybką odpowiedz ja mam zamiar zamówić bezpośrednio u Artura Pawelca a napiszesz jakich produktów Ty używasz zamiast B.S i Wormac ja jestem początkującym hodowcą i dopiero się uczę |
|
|
|
|
 |
zako81
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 18:57
Temat postu :
|
 |
|
bezpośrednio u a.p. ty jaja se robisz przecie to jeden z naj. oszustow na rynku he u a.p he he |
|
|
|
|
 |
sylwek59
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 20:00
Temat postu :
|
 |
|
ptak
No to możesz mieć prawie pewność, że to będą podróby:-) |
|
|
|
|
 |
s_wierz
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 4:33
Temat postu :
|
 |
|
ptak,
no ja od A.P. produktów tych nie kupowałem, ale podobno też miały byc prosto od producenta w Belgii.
Ja chodzę do weta ktory ma pojęcie o gołebiach i kupuje to co on poleca, to nie sa produkty które kupisz w sklepie tylko lekarstwa a takie może sprzedawac tylko wet. |
|
|
|
|
 |
ptak0228
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 4:41
Temat postu :
|
 |
|
No i właśnie to jest pies pogrzebany u mnie niema dobrego weta od gołębi dlatego bym był bardzo wdzięczny jak któryś z kolegów by mi polecił coś sprawdzone go pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
kapiszon
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 4:53
Temat postu :
|
 |
|
s_wierz napisał: | ptak,
no ja od A.P. produktów tych nie kupowałem, ale podobno też miały byc prosto od producenta w Belgii.
Ja chodzę do weta ktory ma pojęcie o gołebiach i kupuje to co on poleca, to nie sa produkty które kupisz w sklepie tylko lekarstwa a takie może sprzedawac tylko wet. |
Taki lekarz to skarb.
Daj na niego namiary oraz jakiś namiar na twoje oddziałowe wyniki lotowe na tych produktach.
Nic tak nie promuje produktu jak ewidentne i udokumentowane efekty ich stosowania. |
|
|
|
|
 |
s_wierz
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 10:26
Temat postu :
|
 |
|
Kapiszon,
nie zamierzam nikogo reklamować, chodziło mi o to że np. jak podawałem produkt tej firmy chorym młodym to guzik to dawało, jak podaje to co poleca mi ten wet. widać że działa i dla mnie to wyznacznik skuteczności.
A takich znanych lekarzy zajmujących się gołębiami jest w Polsce kilku, pewnie jeden lepszy drugi gorszy zależy jak dla kogo.
A wyników nie mam - tak więc nie mam się czym chwalić :) |
|
|
|
|
 |
ptak0228
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 11:54
Temat postu :
|
 |
|
Koledzy a kiedy przed parowaniem mogę podać trichonidazol chciałbym podkreślić że nie mogę go podać jak gołębie są na jajkach |
|
|
|
|
 |
s_wierz
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 5:57
Temat postu :
|
 |
|
Spytaj weta jak będziesz kupował, podanie bezpośrednio przed parowaniem może być przyczyną niezależenia jajek z tego pamiętam.
Chyba musiał byś podać wcześniej - ale czy to będzie skuteczne to nie wiem, |
|
|
|
|
 |
ptak0228
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 7:21
Temat postu :
|
 |
|
Dzięki za odpowiedz tylko mòj wet jest troszkę mało ogarnięty w temacie gołębi |
|
|
|
|
 |
|