|
 |
Autor |
Wiadomość |
Spid
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 19:34
Temat postu : Pytanie
|
 |
|
Witam chcem zrezygnować z członkostwa w PZHGP i kazano mi złożyć rezygnację czy jest jakiś gotowy druk |
|
|
|
|
 |
CałaPrawda
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 19:41
Temat postu : Re: Pytanie
|
 |
|
Spid napisał: | Witam chcem zrezygnować z członkostwa w PZHGP i kazano mi złożyć rezygnację czy jest jakiś gotowy druk |
Nie rezygnuj, jeśli ci nie idzie to zadzwoń do psemka jak nabędziesz tam materiał to już za rok Mistrz Polski gwarantowany ;)
A tak naprawdę to napisz na kartce:
Składam rezygnację z członkostwa w PZHGP z dniem .....
Podpis, miejscowość, data. i sprawa załatwiona.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
spokojny24
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 19:51
Temat postu :
|
 |
|
Nie opłacając składek Samoczynnie już nie jesteś członkiem Chyba że chcesz zawieść sezon starych czy młodych to wtedy opłacasz tylko składkę członkowską To powinieneś udokumentować na jakiej podstawie zawieszasz udział w lotowaniu A tak poza tematem To szkoda że z roku na rok coraz nas mniej Pozdrawiam i Powodzenia |
|
|
|
|
 |
Spid
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 20:10
Temat postu :
|
 |
|
Nie rezygnuje ale chcę się przenieść do innego oddziału i w obecnym oddziale muszę złożyć rezygnację tak mi powiedziano w tym oddziale gdzie chcem wstąpić i jak jestem rozliczony finansowo to nie powinno ich to niby interesować gdzie chcę przejść tylko na to mam czas do końca listopada. |
|
|
|
|
 |
Spid
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 20:18
Temat postu :
|
 |
|
To że z roku na rok coraz nas mnie to zasługa naszych władz i podejmowania ich decyzji nie raz każdy ma dość |
|
|
|
|
 |
mirek2001
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2018 6:47
Temat postu :
|
 |
|
Naj prostszym rozwiązaniem będzie kontakt z Sekretarzem Oddziału i on powinien mieć odpowiednie druki, a jak nie będzie posiadał to i tak napiszesz wypowiedzenie członkostwa . Czy tak czy inaczej powinieneś udać się do sekretarza . |
|
_________________ ''Najważniejsze w hodowli to dobra gołębia
rodzina ,mocne geny i ambitne gołębie !!!'' |
|
|
 |
|
|